2022-12-22

Summit Motors Slovakia podporuje Svetielko nádeje

Summit Motors Slovakia podporuje Svetielko nádeje

Oficiálny zástupca značky Ford na Slovensku – Summit Motors Slovakia - v rámci svojich spoločensky zodpovedných aktivít podporil občianske združenie Svetielko nádeje. 
Bratislava, 22. decembra 2022 – spoločnosť Summit Motors Slovakia dnes odovzdala osemmiestny automobil Ford Tourneo Custom plug-in hybrid občianskemu združeniu Svetielko nádeje z Banskej Bystrice. Automobil poskytla spoločnosť združeniu na jeden rok bezplatne vrátane zabezpečenia poistenia, servisných prehliadok a diaľničných poplatkov.

Zámerom spoločnosti Summit Motors Slovakia je podporiť deti a mladistvých s onkologickými ochoreniami, ktorým toto združenie pomáha už 20 rokov. Okrem inej pomoci zabezpečuje Svetielko nádeje aj prepravu detských onkologických pacientov a ich rodinných príslušníkov, ktorí by vzhľadom na zníženú schopnosť imunity nemali cestovať s inými pasažiermi. O takúto formu prepravy je neustále vysoký záujem.

„Na nárast počtu žiadostí o prepravu detských onkologických pacientov sa snažíme reagovať operatívne, pretože je našou prioritou prepraviť čo najviac detí. Posilnili sme preto tím šoférov prepravnej služby a vďaka štedrosti našich partnerov, akým je Summit Motors Slovakia, sme mohli rozšíriť náš vozový park aj o osemmiestny automobil - Ford Tourneo Custom plug-in hybrid," reaguje na dar riaditeľ Svetielka nádeje Ing. Igor Obšajsník.

„Som veľmi rád, že vozidlo, ktoré poskytuje naša spoločnosť združeniu, bude mať skutočne zmysluplné využitie a pomôže mnohým detským pacientom a ich rodinám,“ dodáva výkonný riaditeľ spoločnosti Summit Motors Slovakia - Yuki Ura.