2022-09-12

Nová zlatá edícia Ford Puma ST-Line Gold Edition

Fanúšikovia značky Ford môžu získať zlato s najnovšou špeciálnou edíciou modelu Puma

Minulý rok sme požiadali našich fanúšikov o pomoc pri navrhovaní špeciálnej edície nášho vysokovýkonného modelu Puma ST s limitovaným počtom kusov.
 
Takmer 275-tisíc fanúšikov sa zúčastnilo na hlasovaní o farebných kombináciách a štýle prostredníctvom Twitteru a Instagramu a pomohli ste aj vybrať názov: Puma ST Gold Edition – zlatá edícia Puma ST.
 
Hotový produkt vyzeral tak dobre, že sme sa rozhodli použiť podobný špeciálny štýl aj na mladšieho súrodenca modelu Puma ST – model Puma ST-Line.

Naša nová zlatá edícia Puma ST-Line Gold Edition je v ponuke v dvoch nápadných farebných vyhotoveniach: s lakom karosérie v čiernej farbe Black Agate s pruhmi matnej čiernej farby Matte Black a zlatej Gold Aurora, alebo vo svetlejšej verzii so sivým lakom karosérie Grey Matter s bielymi pruhmi. Obe verzie sú vybavené 18-palcovými diskami kolies z ľahkých zliatin zlatej farby Gold Aurora.

Zlatý motív pokračuje aj vo vnútri a v celom interiéri sa nachádzajú prvky Gold Aurora, vrátane ručnej brzdy a manžety radiacej páky v úprave Sensico®.
 
Medzi inteligentné technológie patrí náš hlasom aktivovaný informačno-zábavný systém SYNC 3(1) s centrálnou osempalcovou dotykovou obrazovkou. V ponuke je aj 12,3-palcový digitálny prístrojový panel a bezdrôtová nabíjacia podložka pre váš kompatibilný smartfón.
 
Naša Puma ST-Line Gold Edition dostáva zlatú hviezdu aj za výkon. V ponuke jej motorov nechýba náš malý, no výkonný 1,0-litrový hybridný agregát EcoBoost Hybrid(2) s výkonom 155 k s možnosťou výberu šesťstupňovej manuálnej alebo sedemstupňovej automatickej prevodovky.
poznámky

(1) Neriaďte vozidlo, keď ste rozptýlení alebo používate prenosné zariadenia. Ak je to možné, používajte systémy s hlasovým ovládaním. Niektoré funkcie môžu byť zablokované, keď je vozidlo v prevádzke. Nie všetky funkcie sú kompatibilné so všetkými telefónmi.
 
(2) Ford Puma ST-Line Gold Edition: 1,0-litrový hybridný motor EcoBoost s výkonom 155 k, homologizované emisie CO2 126 – 129 g/km podľa WLTP a homologizovaná spotreba paliva 5,6 – 5,7 l/100 km podľa WLTP.
 
Uvedená spotreba paliva/energie podľa WLTP, hladina emisií CO2 a dojazd na čisto elektrický pohon sú stanovené podľa technických požiadaviek a špecifikácií Nariadení Komisie (ES) č. 715/2007 a (EÚ) č. 2017/1151 v znení posledných zmien a doplnení. Použité štandardné skúšobné postupy umožňujú porovnanie medzi rôznymi typmi vozidiel a rôznymi výrobcami.