Fotogaléria

Pravidlá pre ochranu súkromia

Prevádzkovateľom internetovej stránky www.ford.sk je spoločnosť Summit Motors Slovakia, spol. s r.o., IČO: 35 837 331, Registrácia: OR OS Bratislava I., Oddiel: Sro, Vložka číslo: 26651/B (ďalej len „prevádzkovateľ“). Prevádzkovateľ rešpektuje súkromie každého návštevníka (ďalej len „používateľ“) internetovej stránky. Použité sú preto technológie, ktoré umožňujú čo najefektívnešiu a pritom bezpečnú prácu so stránkou.

Používanie kontaktných a iných formulárov môže byť zo strany prevádzkovateľa podmienené poskytnutím niektorých osobných údajov používateľa v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Poskytnutím akýchkoľvek údajov a informácií prostredníctvom stránok www.ford.sk (ďalej len „internetová stránka“) používateľ súhlasí s ich využívaním pre vnútorné potreby prevádzkovateľa. Zadané osobné údaje sú bezpečne uložené bez možnosti neoprávneného prístupu k nim a preto je zaručená ich diskrétnosť. Osobné údaje sú v spoločnosti primerané chránené a pri ich spracúvaní spoločnosť dodržiava zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vaše osobné údaje  nie sú bez Vášho súhlasu nikdy poskytované tretej strane v žiadnej forme a sú získavané a spracúvané len za uvedeným účelom. Potvrdením súhlasu so spracovaním potvrdzujete, že ich poskytujete dobrovoľne.

Zoznam poskytnutých osobných údajov:
Meno, priezvisko, adresa, telefonický kontakt, e-mail.

Účel spracúvania osobných údajov:
Údaje poskytnuté na podstránke Testovacia jazda sú získavané a spracúvané za účelom objednania, organizácie a následnej evidencie testovacej jazdy na zvolenom vozidle značky Ford.

Údaje poskytnuté na podstránke Záruka a servis/Výmena emblémov sú získavané a spracúvané za účelom servisnej kontroly a výmeny emblémov na žiadosť zákazníka a ďalšej evidencie tejto aktivity v informačných systémoch našej spoločnosti.

Internetová stránka využíva „cookies". "Cookie" je malý textový súbor, používaný na zhromažďovanie neosobných informácií, ako napr. typy použitých internetových prehliadačov, použité internetové vyhľadávače alebo webové stránky, z ktorých je používateľ napojení na internetovú stránku, pričom tieto informácie sú využívané pre súhrnné štatistiky. Cookies a iné technológie môžu slúžiť na uchovanie informácií, ktoré používateľ predtým zadal. Väčšina prehliadačov umožňuje riadiť spracovanie cookies vrátane toho, či budú prijaté a ako sa majú odstrániť. Internetová stránka nesleduje použitie internetovej stránky jednotlivcami a ani detaily o jednotlivých návštevách. Všetky použité technológie sú použité v rámci snahy o zlepšenie kvality internetovej stránky a stále je braný zreteľ na súkromie každého používateľa. Väčšina prehliadačov umožňuje riadiť spracovanie cookies vrátane toho, či budú prijaté a ako sa majú odstrániť a zároveň nastaviť tak, aby používateľa pri prijatí cookie upozornili, prípadne môže používateľ používanie cookies v prehľadávači úplne zakázať.

Používateľ si môže dobrovoľne vybrať, či osobné informácie prevádzkovateľovi poskytne, alebo nie. Ak sa rozhodne neposkytnúť požadované osobné informácie, stále bude mať možnosť navštíviť túto internetovú stránku prevádzkovateľa, k niektorým možnostiam, ponukám a službám, ktoré vyžadujú vzájomnú komunikáciu, však nemusí mať prístup. Používaním internetovej stránky používateľ súhlasí s podmienkami pravidiel pre ochranu súkromia prevádzkovateľa a so spracovaním osobných údajov prevádzovateľom na uvedené účely. V prípade zmien pravidiel pre ochranu súkromia sa bude prevádzkovateľ snažiť informovať tak, že zmeny zverejní na tejto internetovej stránke dostatočne včas.